Klimaat in Chiang Mai

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Thailand is Warm heel jaar door. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Chiang Mai voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Chiang Mai gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Chiang Mai. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Chiang Mai? Het weer in Chiang Mai is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Chiang Mai weer.

Chiang Mai staat bekend om zijn gematigde klimaat. Het weer is over het algemeen gematigd en droog, hoewel het in de bergachtige regio koeler kan zijn.

Chiang Mai kent twee seizoenen: het koele seizoen, dat loopt van november tot februari, en het hete seizoen, dat loopt van maart tot mei. Het regenseizoen valt meestal tussen juni en oktober.

De gemiddelde dagtemperatuur in Chiang Mai ligt rond de 25 graden Celsius (77 graden Fahrenheit), maar kan oplopen tot 38 graden Celsius (100 graden Fahrenheit) tijdens het hete seizoen en tot 10 graden Celsius (50 graden Fahrenheit) tijdens het koele seizoen.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.