Emigreren naar Tartu

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Tartu te emigreren.

Om naar Tartu te emigreren, moet je aan een paar belangrijke voorwaarden voldoen. Eerst en vooral moet je een universitair geschoolde student of professor zijn met ten minste twee jaar postsecundair onderwijs. Je moet ook enige basiskennis hebben van de Estse taal, aangezien de meerderheid van de inwoners van Tartu alleen Ests spreekt.

Daarnaast moet je financieel in je eigen onderhoud kunnen voorzien - Tartu is een dure stad om in te wonen. En tot slot moet je bereid zijn om je aan te passen aan een kouder klimaat - de winters in Tartu kunnen behoorlijk streng zijn. Maar als je aan al deze eisen kunt voldoen, dan is emigreren naar Tartu zeker mogelijk.

Onze bezoekers aan het woord:

Ik ben Dominique, 33 jaar oud. Ik ben twee jaar geleden naar Tartu verhuisd en ben getrouwd. Ik heb een dochter en 2 zonen met mijn man. Mijn hobby's zijn lezen, gezond leven, gezond eten en fitness.

Sinds ik naar Estland ben verhuisd, heb ik een liefde voor lezen in al zijn vormen ontdekt. Ik ben altijd op zoek naar het volgende geweldige boek om te lezen, of het nu een roman, biografie of zelfhulpboek is. Ik blijf ook graag fit en gezond door regelmatig te sporten en evenwichtig te eten.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.