Klimaat in Tartu

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Estland is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Tartu voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Tartu gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Tartu. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Tartu? Het weer in Tartu is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Tartu weer.

Het klimaat in Tartu is vrij mild, met gemiddelde temperaturen die variëren van -5 graden Celsius (in de winter) tot ongeveer 20 graden Celsius (in de zomer). Het is ook relatief vochtig, vooral in de zomer, waardoor het iets warmer kan aanvoelen dan het in werkelijkheid is. Over het algemeen heeft Tartu een vrij aangenaam klimaat - het is niet te warm of te koud, en er is meestal genoeg zonlicht.

Dat gezegd hebbende, als je niet gewend bent aan de luchtvochtigheid, kan het wel even wennen zijn!

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.