Eten en drinken in San Francisco CA

Een belangrijk onderdeel van wonen en werken in San Francisco CA is natuurlijk de gastronomie.

San Francisco is een paradijs voor fijnproevers en er is geen betere manier om de stad te ervaren dan door u tegoed te doen aan het culinaire aanbod. Van wereldberoemde restaurants tot kleine tentjes waar de lokale bevolking zijn favoriete gerechten serveert, er is voor iedereen wel iets te vinden.

En natuurlijk zou een bezoek aan San Francisco niet compleet zijn zonder te proeven van de vermaarde wijn- en ambachtelijke bierscène van het gebied. Dus of u nu op zoek bent naar een chique diner of gewoon een snelle hap, hier zijn enkele van de beste plaatsen om te eten en te drinken in San Francisco.

Als het op eten aankomt, is San Francisco vooral bekend om zijn zuurdesembrood, maar er zijn genoeg andere heerlijke gerechten te vinden in de stad! Andere populaire gerechten zijn cioppino (een stoofpot van zeevruchten), Dungeness krab en Dim sum. Er is voor elk wat wils in San Francisco!

Veel, afhankelijk van waar u eet. Als u de goedkoopste optie wilt, ga dan naar een fastfoodrestaurant. Als u op zoek bent naar iets chiquers, wees dan bereid om een aardige duit uit te geven. En als je in de stemming bent voor iets ertussenin, zijn er genoeg opties die de bank niet zullen breken. Het komt er eigenlijk op neer wat je budget is en waar je zin in hebt.

Dus waar u ook naar verlangt, er is zeker een plek voor in San Francisco - het kost u alleen misschien een arm en een been!

San Francisco is een paradijs voor fijnproevers. Er zijn zoveel verschillende soorten gerechten om uit te kiezen, dat u wekenlang elke dag iets nieuws kunt eten en zich nooit hoeft te vervelen. Als u ervan houdt nieuw voedsel te proberen, of als u gewoon wilt genieten van uw favoriete comfortgerechten, dan is San Francisco de plek voor u.

TIP: Leer voordat je op culinaire ontdekkingstocht gaat bijvoorbeeld eens hoe je de namen van het eten en drinken in het Engels zegt!  

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.