Klimaat in San Francisco CA

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Verenigde Staten is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor San Francisco CA voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in San Francisco CA gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor San Francisco CA. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf San Francisco? Het weer in San Francisco is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over San Francisco weer.

Antwoord: San Francisco heeft een gematigd klimaat, met koele, vochtige winters en milde, droge zomers. De stad kent veel mist tijdens de zomermaanden. De luchttemperatuur is zelden hoger dan 30 °C (86 °F) of lager dan 5 °C (41 °F). De neerslag is het hele jaar door vrij gelijkmatig, met een totaal van ongeveer 560 mm (22 inch) per jaar.

De meeste regen valt van oktober tot april, maar ook in de zomer kan er veel regen vallen. De ligging van de stad aan de Stille Oceaan betekent ook dat er zeelucht wordt aangevoerd, waardoor de temperaturen wat kunnen dalen. De winderigste maanden zijn november tot en met maart.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.