Kaart San Francisco CA

De kaart van San Francisco ziet eruit als een schiereiland omgeven door water met een paar heuvels.

De stad San Francisco ligt aan de noordkant van het schiereiland van San Francisco en wordt begrensd door de Stille Oceaan in het westen en de San Francisco Bay in het oosten. De stad heeft een oppervlakte van 121 km2 en ligt voornamelijk op heuvelachtig terrein. De meest opvallende fysieke kenmerken zijn Mount Davidson, Twin Peaks, en Mount Sutro.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van San Francisco CA je het beste verblijft! Ga je vooral naar San Francisco CA om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in San Francisco CA is bijvoorbeeld South of Market.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in San Francisco CA. 

Met behulp van een plattegrond van San Francisco CA kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.