Kaart Bangkok

De kaart van Bangkok ziet eruit als een spinnenweb, met zijn vele kanalen en waterwegen. De stad wordt ook doorsneden door een reeks snelwegen en autowegen, waardoor het heel gemakkelijk is om je te verplaatsen. In het centrum van de stad bevinden zich de meeste commerciële en culturele attracties, terwijl de buitenwijken meer bewoond zijn.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Bangkok je het beste verblijft! Ga je vooral naar Bangkok om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Bangkok is bijvoorbeeld Silom.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Bangkok. 

Met behulp van een plattegrond van Bangkok kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.