Kaart Boekarest

De plattegrond van Boekarest ziet eruit als een wirwar van straten en steegjes. Het kan verwarrend zijn om je weg te vinden, maar het is de moeite waard om de stad te verkennen, want er zijn een aantal geweldige verborgen juweeltjes in de stad.

Als je op zoek bent naar de beste restaurants, bars en clubs, raad ik je aan om eens te kijken in de buurt van University Square en Piata Romana. Deze buurten bruisen altijd van de activiteit en er is voor elk wat wils. Maar wees gewaarschuwd - Boekarest kan een beetje een feeststad zijn, dus het is niet voor de zwakkeren van hart!

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Boekarest je het beste verblijft! Ga je vooral naar Boekarest om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Boekarest is bijvoorbeeld .

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Boekarest. 

Met behulp van een plattegrond van Boekarest kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.