Kaart Chiang Mai

De kaart van Chiang Mai lijkt veel op de kaart van elke andere stad. Het heeft straten, gebouwen, en andere herkenningspunten. Er zijn echter een paar dingen die Chiang Mai uniek maken. Zo zijn er bijvoorbeeld veel oude tempels en boeddhistische kloosters. Bovendien is de stad omgeven door bergen en weelderige jungle. Dit maakt het een prachtige plaats om te wonen en te bezoeken.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Chiang Mai je het beste verblijft! Ga je vooral naar Chiang Mai om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Chiang Mai is bijvoorbeeld Nimman.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Chiang Mai. 

Met behulp van een plattegrond van Chiang Mai kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.