Klimaat in Bengaluru

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in India is Warm heel jaar door. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Bengaluru voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Bengaluru gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Bengaluru. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Bengaluru? Het weer in Bengaluru is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Bengaluru weer.

Het klimaat in Bengaluru is overwegend heet en vochtig.

De zomers kunnen behoorlijk benauwd zijn, met temperaturen die oplopen tot 45 graden Celsius. Door de vochtigheid tijdens de zomermaanden voelt het nog warmer aan. De winters zijn mild, met temperaturen die zelden onder de 20 graden Celsius komen.

De regenval is redelijk gelijkmatig over het jaar verdeeld, met iets meer regen in de maanden juni tot september.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.