Klimaat in Kaapstad

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Zuid Africa is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Kaapstad voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Kaapstad gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Kaapstad. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Kaapstad? Het weer in Kaapstad is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Kaapstad weer.

Het klimaat in Kaapstad is gematigd en mild. De zomers zijn warm met gemiddelde temperaturen tussen 18 en 25 graden Celsius, en de winters zijn koel met gemiddelde temperaturen tussen 8 en 16 graden Celsius.

Kaapstad heeft ook te maken met een behoorlijke hoeveelheid neerslag gedurende het jaar, met een gemiddelde van 640 millimeter per jaar.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.