Klimaat in Madrid

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Spanje is 21C. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Madrid voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Madrid gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Madrid. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Madrid? Het weer in Madrid is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Madrid weer.

Het klimaat in Madrid is gematigd. Het heeft hete, droge zomers en koele winters. Omdat de stad in een vallei ligt, kan het er in de zomermaanden behoorlijk heet worden. De luchtvochtigheid is echter meestal vrij laag, zodat het niet zo benauwd aanvoelt als in sommige andere Spaanse steden met vergelijkbare temperaturen.

In de winter kan Madrid behoorlijk koud worden, maar door alle gebouwen en het gebrek aan wind, voelt het niet zo koud aan als je zou denken.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.