Veiligheid in Barcelona

Is het veilig in Barcelona voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Barcelona? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Barcelona?

Is het veilig in Barcelona voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Barcelona?

Ja, het is veilig voor toeristen en digitale nomaden in Barcelona. De stad heeft een laag misdaadcijfer en is over het algemeen erg veilig om in rond te lopen. Maar zoals bij elke grote stad is het altijd belangrijk om je bewust te zijn van je omgeving en voorzorgsmaatregelen te nemen tegen kleine diefstallen.

Barcelona is een geweldige plek om te wonen of te bezoeken dankzij het geweldige eten, de cultuur en het weer. De mensen zijn vriendelijk en de kosten van levensonderhoud zijn relatief laag in vergelijking met andere Europese steden. Als u op zoek bent naar een geweldige plek om wat zon en cultuur op te snuiven, is Barcelona zeker het overwegen waard!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.