Activiteiten in Athens

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Athens bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Athens biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Een bezoek aan Athene, Griekenland is een must voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke reiservaring. Met zijn rijke oude geschiedenis en verbluffende natuur heeft Athene iedereen wel iets te bieden. Maar wat zijn de beste dingen om te doen in deze ongelooflijke stad? Hier zijn onze top vijf keuzes:

  1. Wandelen in de prachtige Atheense bergen
  2. Een wandeling of fietstocht maken door de mooie voetgangersstraten van het centrum van Athene
  3. Een dag aan het strand doorbrengen, genieten van de zon en het zand van de Aegina of Hydra eilanden
  4. Oude sites bezoeken zoals de Akropolis, het Parthenon, de Tempel van Poseidon en nog veel meer
  5. Genieten van het nachtleven in levendige buurten als Psiri en Monastiraki.
    1. We hopen dat je geniet van je tijd in Athene en dat je het meeste haalt uit deze leuke activiteiten! Als je vragen hebt over waar je heen moet of wat je moet doen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het plannen van een geweldige reis. Bedankt voor het lezen en een veilige reis!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Athens! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Athens stuur ons je tip door.