Klimaat in Athens

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Griekenland is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Athens voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Athens gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Athens. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Athene? Het weer in Athene is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Athene weer.

Athene heeft een mediterraan klimaat, dat wordt gekenmerkt door milde, natte winters en hete, droge zomers. De gemiddelde zomertemperatuur is ongeveer 30 graden Celsius (86 graden Fahrenheit), terwijl de gemiddelde minimumtemperatuur in de winter ongeveer 6,7 graden Celsius (44 graden Fahrenheit) bedraagt. Athene ontvangt gewoonlijk ongeveer 17 inches neerslag per jaar.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.