Activiteiten in Belgrado

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Belgrado bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Belgrado biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Als je iemand vraagt wat het leukste deel van Belgrado is, zul je waarschijnlijk elke keer een ander antwoord krijgen. Dat komt omdat deze Servische stad een beetje van alles heeft - en het is allemaal leuk! Van genieten van het prachtige uitzicht tot heerlijk eten, hier zijn 5 activiteiten die zeker op je lijstje moeten staan als je Belgrado bezoekt.

  1. Wandelen in de natuur - er zijn veel heuvels en bergen rond Belgrado, dus het is perfect voor een dagje uit de stad;
  2. Kroegentochten of uitgaan in een club - Belgrado staat bekend om zijn nachtleven, dus je zult je zeker vermaken met feesten tot in de vroege uurtjes;
  3. Een boottocht over de Sava of de Donau - beide rivieren bieden een prachtig uitzicht op Belgrado en de omgeving;
  4. Een bezoek brengen aan een van de vele musea en galerieën in Belgrado - van geschiedenis tot kunst, er is voor elk wat wils;
  5. Ontspannen in een van de vele parken van Belgrado - of je nu wilt zonnebaden of een boek wilt lezen.

Als je op zoek bent naar een leuke en betaalbare manier om je tijd in Belgrado door te brengen, zoek dan niet verder. Deze vijf activiteiten zullen zeker in de smaak vallen, en ze zijn allemaal gemakkelijk in je eentje of met vrienden te doen. Heb je een van deze activiteiten al geprobeerd? Laat ons weten hoe leuk je het vond!

We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Belgrado! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Belgrado stuur ons je tip door.