Klimaat in Belgrado

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Servie is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Belgrado voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Belgrado gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Belgrado. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Belgrado? Het weer in Belgrado is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Belgrado weer.

Belgrado ligt in het Pannonisch Bekken, met een gematigd landklimaat. De winters zijn koud en sneeuwrijk, terwijl de zomers warm en vochtig zijn. De gemiddelde temperatuur in januari ligt rond het vriespunt, terwijl de gemiddelde temperatuur in juli rond de 24 graden Celsius ligt.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.