Activiteiten in Brasov

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Brasov bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Brasov biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Brasov is een van de mooiste en interessantste toeristische bestemmingen in Roemenië. Er is veel te zien en te doen in deze stad, van genieten van het natuurlijke landschap tot het beoefenen van een aantal van de populaire activiteiten. Hier zijn vijf van de leukste activiteiten in Brasov die je tijdens je bezoek zeker moet meemaken:

  1. Wandelen in de bergen - Er zijn enkele geweldige wandelpaden vlak bij Brasov die een prachtig uitzicht bieden op het omliggende platteland.
  2. Naar de spa gaan - Ontspannen in een bubbelbad of een sauna is een geweldige manier om te ontspannen na een lange dag.
  3. Winkelen - Brasov heeft een aantal geweldige winkelstraten, met voor elk wat wils.
  4. Uit eten gaan - Er zijn een aantal uitstekende restaurants in Brasov, die alles serveren, van traditionele Roemeense gerechten tot internationale gerechten.
  5. Uitgaan - Er is een levendig nachtleven in Brasov, met veel clubs en bars om uit te kiezen.

Als je op zoek bent naar een geweldige tijd in Brasov, dan zijn dit de activiteiten die je moet checken. Je zult er zeker mooie herinneringen (en misschien een paar blauwe plekken) aan overhouden. Zorg er wel voor dat je het rustig aan doet - Brasov is nog aan het herstellen van alle pret!

We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Brasov! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Brasov stuur ons je tip door.