Veiligheid in Brasov

Is het veilig in Brasov voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Brasov? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Brasov?

Is het veilig in Brasov voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Brasov?

Ja! Ik zou Brasov zeker aanraden als een veilige toeristische bestemming. Er zijn enkele gebieden in de stad waar je wat voorzichtiger moet zijn, maar over het algemeen is het een zeer gastvrije en vriendelijke plaats.

Brasov is een ongelooflijk mooie stad met veel geschiedenis en cultuur om te verkennen. De lokale bevolking is vriendelijk en altijd blij om toeristen te helpen, dus je zult je er meteen thuis voelen. Het is zeker een van mijn favoriete plaatsen in Roemenië en ik weet zeker dat jij er ook van zult houden!

Let op:Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.