Klimaat in Brasov

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Roemenië is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Brasov voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Brasov gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Brasov. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Brasov? Het weer in Brasov is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Brasov weer.

Het klimaat in Brasov is gematigd met vier duidelijke seizoenen. De lente en de herfst zijn kort met gemiddelde temperaturen van ongeveer 12-15 graden Celsius. De zomers zijn warm met gemiddelde temperaturen van ongeveer 23 graden Celsius, en de winters zijn koud met gemiddelde temperaturen van ongeveer 1 graad Celsius. Brasov heeft het hele jaar door te maken met een behoorlijke hoeveelheid neerslag, hoewel er in de winter een hogere concentratie is. De regenval is redelijk gelijkmatig over het jaar verdeeld, met iets meer regen in de maanden juni tot september.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.