Activiteiten in Canggu Bali

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Canggu Bali bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Canggu Bali biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Canggu, Bali is snel een populaire toeristische bestemming aan het worden. Met zijn wereldberoemde stranden en ongelooflijke landschap, is het geen wonder waarom mensen massaal naar dit tropische paradijs komen. Als je op zoek bent naar een aantal leuke activiteiten om van te genieten terwijl je in Canggu bent, zijn hier vijf van de beste:

  1. Bruin worden op het strand-Canggu staat bekend om zijn prachtige stranden en perfecte bruiningsweer.
  2. Surfen - Er zijn een aantal geweldige surfspots in Canggu die je vaardigheden op de proef zullen stellen.
  3. Fiets of wandel door de rijstvelden - Het unieke landschap is een must-see als je in Canggu bent.
  4. Eet in lokale warungs - Probeer de heerlijke Indonesische keuken in een van de vele lokale restaurants.
  5. Winkel in de boetiekjes en markten - Er zijn een aantal interessante winkels om te verkennen in Canggu, vooral voor souvenirs!

Als je op zoek bent naar een geweldige tijd op Bali, bekijk dan zeker deze vijf leuke activiteiten. Van surfen tot tempels, er is voor ieder wat wils in Canggu. We hopen dat je een geweldige tijd hebt!

We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Canggu Bali! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Canggu Bali stuur ons je tip door.