Emigreren naar Canggu Bali

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Canggu Bali te emigreren.

Het lijdt geen twijfel dat Canggu een geweldige plek is om te wonen en te werken, met zijn rustige straten, ongelooflijke stranden, en relaxte levensstijl. Maar voordat je besluit om hier te gaan wonen, is het belangrijk om de basis van het leven in Canggu te begrijpen.

Het eerste wat je moet weten is dat Canggu een kleine stad en expat gemeenschap is. Dit betekent dat het erg moeilijk kan zijn om Engels sprekende dokters, tandartsen, monteurs, of andere dienstverleners te vinden. Dus als u geen Indonesisch spreekt (of een andere lokale taal), wees er dan op voorbereid dat u heel wat zoek- en speurwerk moet verrichten voordat u iemand vindt die u kunt vertrouwen.

Onze bezoekers aan het woord:

Ik ben Dane. Ik ben twee jaar geleden naar Canggu Bali verhuisd met mijn vrouw en één kind. We verlieten ons thuisland op zoek naar een beter leven. We wilden ons kind kansen bieden die wij als kind nooit hebben gehad.

Voetballen is een van mijn favoriete hobby's. Het is een geweldige manier om wat stoom af te blazen en contact te maken met vrienden. Ik hou van de competitie en de kameraadschap die gepaard gaat met het spelen van deze sport.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.