Veiligheid in Canggu Bali

Is het veilig in Canggu Bali voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Canggu Bali? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Canggu Bali?

Is het veilig in Canggu Bali voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Canggu Bali?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het grotendeels afhangt van de persoonlijke voorkeuren en het gevoel voor risico's van het individu. Canggu is echter een relatief veilig gebied op Bali, en toeristen zijn meestal geen doelwit van criminelen. Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden als u overweegt naar Canggu te reizen:

- Zorg ervoor dat u een adequate reisverzekering heeft. - Blijf in de bekende gebieden en loop 's nachts niet alleen rond. - Wees u bewust van uw omgeving en laat uw bezittingen niet onbewaakt achter. - Als u gaat drinken, let dan op uw alcoholgebruik en drink altijd met mate.

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.