Activiteiten in Chicago IL

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Chicago IL bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Chicago IL biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Chicago staat bekend om zijn levendige sfeer en gepassioneerde sportfans. De stad heeft bezoekers echter veel meer te bieden dan alleen professionele teams. Van Millennium Park tot Magnificent Mile, er zijn tal van attracties en activiteiten in Chicago die toeristen zullen vermaken. Hier zijn vijf van de meest plezierige ervaringen in de Windy City:

  1. Maak een wandeling of fiets langs de Chicago rivier
  2. Beklim de trappen naar de top van de Willis Tower (voorheen Sears Tower) en geniet van een prachtig uitzicht over de stad
  3. Bezoek een van de wereldklasse musea van Chicago, zoals het Art Institute of Chicago of het Museum of Science and Industry
  4. Ga picknicken in Millennium Park, waar de Cloud Gate (de "Bean") en andere populaire toeristische attracties te vinden zijn
  5. Ga naar een voorstelling in een van de legendarische theaters van Chicago, zoals het Goodman Theatre of Steppenwolf Theatre Company.

Chicago is een stad die voor elk wat wils heeft. Of je nu op zoek bent naar een adrenaline rush of wilt nemen het gemakkelijk en genieten van het uitzicht, er is een activiteit op deze lijst die zal een beroep op u. Wij hopen dat je een geweldige tijd proberen uit deze activiteiten en ontdekken alles wat Chicago te bieden heeft.

We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Chicago IL! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Chicago IL stuur ons je tip door.