Eten en drinken in Chicago IL

Een belangrijk onderdeel van wonen en werken in Chicago IL is natuurlijk de gastronomie.

Eten en drinken zijn twee van de meest populaire activiteiten in Chicago. De stad is de thuisbasis van enkele van de beste restaurants in het land, evenals een bruisend nachtleven. Er zijn veel verschillende soorten plaatsen om te eten en te drinken in Chicago, dus u bent zeker om iets naar uw smaak te vinden. Hier zijn onze top picks voor eten en drinken in de Windy City.

De populairste gerechten in Chicago zijn diepvriespizza, Italiaanse rundvleessandwiches en hotdogs.

Chicago staat bekend om zijn diepvriespizza, een soort pizza met een dikke korst en veel beleg. Italiaanse rundvleessandwiches zijn ook populair in Chicago. Ze worden gemaakt met rosbief, jus en paprika op een Italiaans broodje. En hotdogs zijn een basisvoedsel in Chicago - ze worden meestal geserveerd met mosterd, uien, relish, tomaten en selderijzout.

De prijs van voedsel in Chicago varieert afhankelijk van het soort voedsel dat u zoekt. Er zijn verschillende etnische restaurants in de stad, en de prijzen voor voedsel in deze etablissementen zullen lager zijn dan in meer chique restaurants.

Er zijn ook een aantal boerenmarkten in Chicago, en de prijzen voor producten op deze markten lager zullen zijn dan bij de meeste supermarkten. Over het algemeen zou ik zeggen dat de kosten van voedsel in Chicago vergelijkbaar zijn met de kosten van voedsel in andere grote steden zoals New York of Los Angeles.

Dus of u nu op zoek bent naar een voedselavontuur om uw leven te kruiden of wilt genieten van enkele van de beste comfortvoedsel aanbieders, is Chicago de perfecte bestemming. Met een dergelijke verbazingwekkende en diverse culinaire scène, is het geen wonder dat deze stad bekend is als de "Second City" als het gaat om voedsel. Heb je geprobeerd een van de geweldige keuken Chicago te bieden heeft? Wat was uw favoriete gerecht?

TIP: Leer voordat je op culinaire ontdekkingstocht gaat bijvoorbeeld eens hoe je de namen van het eten en drinken in het Engels zegt!  

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.