Activiteiten in Guadalajara

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Guadalajara bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Guadalajara biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Guadalajara is een prachtige stad waar veel te zien en te doen is. Als je op zoek bent naar leuke activiteiten, dan zijn hier vijf van de beste. Of je nu van geschiedenis, cultuur, natuur, eten of drinken houdt, er is voor elk wat wils in Guadalajara. Dus waarom zou je deze geweldige bestemming niet verkennen en al haar schatten ontdekken?

  De 5 leukste activiteiten in Guadalajara:

  1. Maak een wandeling over het Plaza de los Mariachis en luister naar de Mariachi-bands die spelen.
  2. Feest de hele nacht door in een van de vele nachtclubs van de stad.
  3. Proef de lokale keuken in een van de vele restaurants in Guadalajara.
  4. Bezoek een van de prachtige parken van de stad, zoals Plaza de la Liberacion of Parque Revolucion.
  5. Ga winkelen in een van de vele winkelcentra of markten van Guadalajara.
   1. Als je op zoek bent naar een vakantie vol plezier, kijk dan niet verder dan Guadalajara. Deze vijf activiteiten zullen je hart beslist sneller doen kloppen en je met onvergetelijke herinneringen achterlaten. Dus waar wacht u nog op? Pak uw koffers en ga naar de "culturele hoofdstad" van Mexico!

    We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Guadalajara! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Guadalajara stuur ons je tip door.