Kaart Guadalajara

De kaart van Guadalajara lijkt erg op de kaart van Mexico Stad. Ze liggen allebei in centraal Mexico en hebben veel gemeenschappelijke kenmerken. Beide steden zijn omgeven door hoge bergen, en er is een grote vallei in het midden waar ze beide liggen. Guadalajara is na Mexico Stad de grootste stad van Mexico, en het is ook een van de belangrijkste economische centra van het land.

Er zijn een aantal grote bedrijven gevestigd en er worden allerlei produkten vervaardigd, waaronder auto's, bier en meubels.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Guadalajara je het beste verblijft! Ga je vooral naar Guadalajara om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Guadalajara is bijvoorbeeld -.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Guadalajara. 

Met behulp van een plattegrond van Guadalajara kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.