Activiteiten in Katowice

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Katowice bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Katowice biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Het lijdt geen twijfel dat Katowice een geweldige stad is waar genoeg te doen is, maar wat zijn de activiteiten waar mensen het meest van genieten? Bekijk onze lijst met de 5 leukste activiteiten in Katowice en ontdek het zelf! Of je nu een natuurliefhebber bent, een foodie, of gewoon op zoek bent naar iets leuks om te doen, wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

  Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het verkennen van Katowice:

  1. Ga clubben in het trendy uitgaansgebied van de stad;
  2. Maak een wandeling of fietstocht door het prachtige Silezische Woud;
  3. Een bezoek brengen aan een van de vele musea van de stad, zoals het Steenkoolmijnmuseum of de Kunstgalerie;
  4. Genieten van een concert of voorstelling in de Spodek Arena of de Silezische Philharmonische Zaal;
  5. Iets te drinken of te eten in een van de vele cafés en restaurants in het charmante historische centrum van Katowice.
   1. Als je op zoek bent naar een leuke tijd in Katowice, bekijk dan zeker deze vijf leuke activiteiten! Van bar hoppen tot musea bezoeken, er is voor elk wat wils in deze bruisende stad. We hopen dat je net zoveel plezier hebt als wij bij het verkennen van alles wat Katowice te bieden heeft.

    We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Katowice! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Katowice stuur ons je tip door.