Klimaat in Katowice

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Polen is seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Katowice voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Katowice gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Katowice. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Katowice? Het weer in Katowice is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Katowice weer.

Het klimaat in Katowice is gematigd continentaal. Dit betekent dat het weer wisselvallig is, met warme zomers en koude winters. Er valt het hele jaar door veel regen, en de stad is gevoelig voor zowel overstromingen als droogte. De beste tijd om Katowice te bezoeken is van mei tot september, wanneer de temperaturen milder zijn en er minder kans is op regen.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.