Veiligheid in Katowice

Is het veilig in Katowice voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Katowice? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Katowice?

Is het veilig in Katowice voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Katowice?

Ja, Katowice is een veilige stad voor toeristen. Maar, zoals in elke grote stad, is het altijd het beste om je bewust te zijn van je omgeving en voorzorgsmaatregelen te nemen tegen kleine diefstallen. Er zijn tal van plaatsen om te bezoeken en dingen om te doen in Katowice, dus of u nu geïnteresseerd bent in sightseeing, winkelen of het nachtleven, u zult zeker iets vinden om van te genieten. En vergeet niet te proeven van de heerlijke Poolse keuken terwijl u hier bent!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.