Activiteiten in Mexico Stad

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Mexico Stad bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Mexico Stad biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Mexico-Stad is een bruisende, opwindende stad die voor elk wat wils biedt. Of je nu op zoek bent naar musea, parken of clubs, er is altijd wel iets om je te vermaken. Hier zijn vijf van de leukste activiteiten in Mexico-Stad:

  1. Maak een rondleiding door de oude stad - er is zoveel geschiedenis en cultuur te vinden in Mexico-Stad.
  2. Bezoek een van de vele musea van de stad, zoals het Antropologisch Museum of het Nationaal Paleismuseum.
  3. Verken de groene ruimten en tuinen in de stad, zoals het Chapultepec Park of het Alameda Central Park.
  4. Proef de traditionele Mexicaanse keuken in een van de vele restaurants in de stad.
  5. Maak een wandeling of fietstocht door de levendige straten en wijken van Mexico-Stad.

Mexico Stad is een stad vol activiteiten om van te genieten. We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat de stad te bieden heeft. Van de rijke geschiedenis en cultuur, tot het heerlijke eten en het bruisende nachtleven, er is voor elk wat wils in deze bruisende metropool. Bedankt voor het volgen van onze reeks blogposts over Mexico-Stad!

We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Mexico Stad! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Mexico Stad stuur ons je tip door.