Veiligheid in Mexico Stad

Is het veilig in Mexico Stad voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Mexico Stad? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Mexico Stad?

Is het veilig in Mexico Stad voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Mexico Stad?

Ja, het is veilig in Mexico Stad voor toeristen. Er zijn zeker gebieden in de stad die gevaarlijker zijn dan andere, maar zolang u zich bewust bent van uw omgeving en enkele basisvoorzorgen neemt, zou het goed moeten gaan.

Mexico Stad is een enorme stad met een bevolking van meer dan 21 miljoen mensen, dus het is belangrijk om je onderzoek te doen voordat je gaat en je bewust te zijn van welke gebieden het veiligst zijn om te bezoeken. Over het algemeen zijn de rijkere buurten veiliger dan de armere, en het is het beste om niet 's nachts rond te lopen in een deel van de stad.

Als u niet zeker weet of een bepaald gebied veilig is om te bezoeken, vraag dan uw hotelpersoneel of lokale vrienden om advies.

Let op:Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.