Klimaat in Mexico Stad

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Mexico is Warm heel jaar door. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Mexico Stad voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Mexico Stad gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Mexico Stad. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Mexico Stad? Het weer in Mexico Stad is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Mexico Stad weer.

Het klimaat in Mexico Stad is gematigd. Het is niet te heet en niet te koud - perfect voor wie niet van extreme weersomstandigheden houdt. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 30 graden Celsius, maar het kan 's zomers tot 20 graden Celsius worden en 's winters tot 8 graden Celsius.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.