Activiteiten in Moskou

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Moskou bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Moskou biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Moskou is een stad die voor elk wat wils heeft. Als je op zoek bent naar een leuke en unieke ervaring, vind je hier vijf activiteiten die je zeker moet doen. Van iconische attracties tot verborgen juweeltjes, Moskou heeft toeristen iets bijzonders te bieden!

  1. Bezoek het Kremlin en het Rode Plein.
  2. Bezoek de Tretjakov Galerij of een van de andere topmusea in Moskou.
  3. Woon een voorstelling bij in het Bolsjoj Theater.
  4. Wandelen door het Gorky Park.
  5. Krijg een rondleiding door het metrosysteem van Moskou.
    1. Concluderend kunnen we zeggen dat we Moskou met veel plezier hebben verkend en dat we deze vijf activiteiten van harte zouden aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een leuke tijd in de stad. Als je binnenkort een reis naar Moskou plant, zet dan zeker deze leuke dingen op je lijstje en geniet ervan!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Moskou! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Moskou stuur ons je tip door.