Activiteiten in Parijs

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Parijs bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Parijs biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Parijs wordt vaak gezien als een glamoureuze, chique stad - en dat is niet voor niets. Het is de thuisbasis van enkele van de mooiste architectuur in de wereld, wereldberoemde musea, en heerlijk eten. Maar Parijs is meer dan alleen mode en lekker eten. De Lichtstad is ook een geweldige plek om te genieten van een scala aan leuke activiteiten.

  Hier zijn 5 van de leukste activiteiten in Parijs die je zeker aan je reisroute wilt toevoegen.

  1. Bezoek het Louvre en verken een van 's werelds beroemdste kunstmusea.
  2. Maak een wandeling door de Jardin du Luxembourg en bewonder de prachtige tuinen.
  3. Maak een ritje in het reuzenrad van de Tuileries en geniet van een prachtig uitzicht over Parijs van bovenaf.
  4. Wandel rond in de Notre Dame kathedraal en geniet van de indrukwekkende architectuur.
  5. Proef de heerlijke Franse keuken in een van de vele restaurants of cafés van Parijs!
   1. Dus, als je op zoek bent naar een echt leuke tijd terwijl je in Parijs bent, zorg er dan voor dat je ten minste een van deze activiteiten uitcheckt! En als je klaar bent, kom dan terug en vertel ons er alles over. We beloven dat we niet zullen oordelen - tenzij je verhalen zo hilarisch zijn dat we niet anders kunnen dan lachen. In ieder geval, veel plezier en geniet van alles wat de stad te bieden heeft!

    We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Parijs! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Parijs stuur ons je tip door.