Kaart Parijs

De kaart van Parijs is zeker de moeite waard om te bekijken! Het staat vol met historische bezienswaardigheden en wereldberoemde attracties. De lichtstad is een van de populairste toeristische bestemmingen ter wereld, dus het is geen verrassing dat de kaart van Parijs bezaaid is met bezienswaardigheden. Van de Eiffeltoren tot de Notre Dame kathedraal, er is voor elk wat wils.

Als u op zoek bent naar een gedetailleerde kaart van Parijs, kunt u die online of in elke goede reisgids vinden. En als u zich echt wilt oriënteren in de stad, zijn er tal van wandeltochten beschikbaar die u rondleiden. Kijk dus snel op de plattegrond en begin met het plannen van je droomvakantie naar Parijs!

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Parijs je het beste verblijft! Ga je vooral naar Parijs om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Parijs is bijvoorbeeld Bercy.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Parijs. 

Met behulp van een plattegrond van Parijs kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.