Klimaat in Parijs

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Frankrijk is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Parijs voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Parijs gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Parijs. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Parijs? Het weer in Parijs is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Parijs weer.

Het klimaat in Parijs is gematigd met milde, natte winters en warme zomers. De gemiddelde temperatuur in Parijs ligt rond de 10 graden Celsius (50 graden Fahrenheit). Het weer kan echter sterk variëren, afhankelijk van de tijd van het jaar. In de winter kan het behoorlijk koud worden en valt er vaak veel regen of sneeuw. In de zomer kan het behoorlijk heet en vochtig zijn.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.