Activiteiten in Ploiesti

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Ploiesti bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Ploiesti biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Als je iets zoekt om te doen in Ploiesti, Roemenië, dan zul je niet teleurgesteld worden. Er zijn tal van activiteiten om van te genieten, wat je interesses ook zijn. Hier zijn vijf van de leukste activiteiten in Ploiesti. Dit zijn de 5 leukste activiteiten om te doen in Ploiesti:

  1. Hang wat rond in het oude stadscentrum en geniet van de bezienswaardigheden en geluiden van deze historische Roemeense stad.
  2. Maak een wandeling over het prachtige Domplein en bewonder de verbluffende architectuur.
  3. Bezoek het oude Negreni Fort en leer over de rijke geschiedenis.
  4. Geniet van een kopje koffie of een heerlijke maaltijd in een van de vele schilderachtige cafés en restaurants in Ploiesti.
  5. Maak een wandeling in het Saturnuspark, waar u het schilderachtige uitzicht op deze mooie stad van bovenaf kunt bewonderen.
    1. Als je op zoek bent naar een leuke tijd in Ploiesti, bekijk dan zeker deze vijf activiteiten! Wij hebben ze allemaal met veel plezier geprobeerd en we hopen dat jij dat ook zult doen. Bedankt voor het lezen en geniet van je tijd in onze stad.

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Ploiesti! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Ploiesti stuur ons je tip door.