Activiteiten in Plovdiv

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Plovdiv bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Plovdiv biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Als je op zoek bent naar een levendige en charmante Europese stad om te verkennen, hoef je niet verder te kijken dan Plovdiv. Deze bruisende bestemming is de thuisbasis van een verscheidenheid aan leuke activiteiten die zeker zijn om toeristen te vermaken. Van het verkennen van de oude ruïnes van de stad tot het proeven van de lokale keuken, hier zijn vijf van de leukste activiteiten in Plovdiv.

  1. Drink rakia en luister naar Bulgaarse muziek in de plaatselijke bars
  2. Bekijk een zonsondergang vanaf een van de vele heuvels in Plovdiv
  3. Bezoek het Romeinse theater en stel je voor hoe het leven er toen uitzag
  4. Wandel door de oude stad en waan je terug in de tijd
  5. Verdwaal in een van de vele parken of tuinen in Plovdiv - ze zijn allemaal zo mooi!
    1. Dus, als je op zoek bent naar een leuke stedentrip in Plovdiv, zoek dan niet verder! Dit waren onze vijf favoriete activiteiten in de stad en we zijn er zeker van dat jij ze ook leuk zult vinden. Zorg er wel voor dat je je gevoel voor humor bij je hebt - je zult het nodig hebben!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Plovdiv! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Plovdiv stuur ons je tip door.