Klimaat in Plovdiv

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Bulgarije is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Plovdiv voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Plovdiv gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Plovdiv. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Plovdiv? Het weer in Plovdiv is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Plovdiv weer.

Het klimaat in Plovdiv is gematigd continentaal. Dit betekent dat de zomers warm en droog zijn, terwijl de winters koud en sneeuwrijk zijn. De gemiddelde jaartemperatuur is ongeveer 13 graden Celsius, en de gemiddelde jaarlijkse neerslag is ongeveer 600 millimeter.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.