Activiteiten in Seoul

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Seoul bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Seoul biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Seoul is om vele redenen een bekende toeristische bestemming - de rijke cultuur, het heerlijke eten, en het bruisende nachtleven. Maar hoe zit het met de activiteiten die overdag beschikbaar zijn? Hier zijn 5 van de leukste activiteiten die je overdag in Seoul kunt doen!

  1. Bezoek een sushibar - Seoul is de thuisbasis van enkele van de beste sushi's ter wereld, dus het is zeker de moeite waard om je eraan te wagen als je hier bent.
  2. Ga naar een indoor trampolinepark - Deze worden steeds populairder over de hele wereld, en niet voor niets - ze zijn superleuk! Er zijn er verschillende om uit te kiezen in Seoul.
  3. Neem een kookles - Koreaans eten is heerlijk, en het kan erg leuk zijn om te leren hoe je het zelf moet koken.
  4. Ga wandelen - Er zijn tal van prachtige wandelpaden in en rond Seoul, dus ga erop uit en ontdek het!
  5. Bezoek een themapark - Korea is de thuisbasis van een aantal wereldberoemde themaparken.
    1. Als je op zoek bent naar een aantal leuke en unieke activiteiten om te doen in Seoul, hebben we je gedekt. Van het uitproberen van de enorme culinaire scene van de stad tot het bekijken van het stadsgezicht vanuit vogelperspectief, er is voor ieder wat wils. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het plannen van je reis!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Seoul! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Seoul stuur ons je tip door.