Eten en drinken in Seoul

Een belangrijk onderdeel van wonen en werken in Seoul is natuurlijk de gastronomie.

Als u op zoek bent naar een stad die overloopt van verbazingwekkende eet- en drinkgelegenheden, dan hoeft u niet verder te kijken dan Seoul. Of u nu in de stemming bent voor de traditionele Koreaanse keuken of iets meer westers, er is zeker iets om uw smaakpapillen tevreden te stellen.

Naast alle geweldige restaurants, is Seoul ook de thuisbasis van een aantal uitstekende bars en uitgaansgelegenheden. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het plannen van uw reis naar Seoul!

Als je op zoek bent naar de meest populaire gerechten in Seoul, zul je een aantal van de beroemde BBQ-restaurants van de stad willen uitproberen. U vindt ook een verscheidenheid aan stoofschotels en noedels in Koreaanse stijl in de hele stad. En natuurlijk, geen reis naar Seoul zou compleet zijn zonder het proberen van een aantal van de heerlijke street food! Als je op zoek bent naar goedkoop eten, kun je een aantal fatsoenlijke maaltijden voor rond de $ 5 USD vinden. Als u echter wilt eten als een inwoner, moet u bereid zijn iets meer uit te geven. Een typische maaltijd in een restaurant kost zo'n -15 USD.

Als je op zoek bent naar een foodie bestemming, dan is Seoul de perfecte plek om naartoe te gaan. Met voor elk wat wils, vind je er genoeg heerlijk eten om je tijdens je verblijf tevreden te houden. Ben jij al eens in Seoul geweest? Wat was jouw favoriete eten? Laat het ons weten in de comments!

TIP: Leer voordat je op culinaire ontdekkingstocht gaat bijvoorbeeld eens hoe je de namen van het eten en drinken in het Koreaans zegt!  

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.