Activiteiten in Sint Petersburg

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Sint Petersburg bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Sint Petersburg biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Er is zo veel te doen en te zien in Sint Petersburg dat het moeilijk kan zijn om te weten waar te beginnen! Als je op zoek bent naar wat inspiratie, zijn hier vijf van de leukste activiteiten in de stad. Van cultuur snuiven in wereldberoemde musea tot luxe shoppen: er is voor elk wat wils in deze bruisende Russische metropool. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het plannen van je bezoek!

  1. Maak een ritje met de wereldberoemde St. Petersburgse metro
  2. Bezoek het Winterpaleis en het Hermitage museum
  3. Bezoek de Peter en Paul vesting
  4. Wandel over de Nevsky Prospekt, de belangrijkste verkeersader van de stad
  5. Maak een boottochtje op de grachten van St. Petersburg
    1. Met zo veel dingen om te doen in Sint-Petersburg, hebben we slechts het oppervlak bekrast. Maar hopelijk heeft deze lijst je een paar ideeën gegeven van leuke activiteiten om van te genieten terwijl je hier bent. En vergeet niet, als je hulp of aanbevelingen nodig hebt terwijl je in de stad bent, ons team is altijd blij om te helpen!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Sint Petersburg! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Sint Petersburg stuur ons je tip door.