Klimaat in Sint Petersburg

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Rusland is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Sint Petersburg voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Sint Petersburg gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Sint Petersburg. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Sint-Petersburg? Het weer in Sint-Petersburg is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Sint-Petersburg weer.

Sint Petersburg heeft een vochtig continentaal klimaat, dat wordt gekenmerkt door warme zomers en koude winters. De gemiddelde temperatuur in Sint-Petersburg in de winter is ongeveer -4 graden Celsius (25 graden Fahrenheit), en de gemiddelde temperatuur in de zomer is ongeveer 22 graden Celsius 972 graden Fahrenheit).

De stad kent vier verschillende seizoenen, met een gemiddelde van 129 dagen neerslag per jaar.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.