Eten en drinken in Sint Petersburg

Een belangrijk onderdeel van wonen en werken in Sint Petersburg is natuurlijk de gastronomie.

Op zoek naar een aantal ideeën over waar te eten en te drinken in Sint-Petersburg? Dan heb je geluk! Deze blogpost geeft je een overzicht van een aantal van de beste plekken om te genieten van de lokale keuken en drankjes. Van casual eetgelegenheden tot chique restaurants, er is hier voor elk wat wils.

Dus lees verder en maak je klaar om alles te ervaren wat Sint Petersburg te bieden heeft!

Sint-Petersburg heeft veel verschillende keukens, maar de populairste gerechten zijn blini's, pelmeni en stroganoff. Of u nu op zoek bent naar iets hartigs of iets lichts, u zult in deze stad zeker iets van uw gading vinden. Dus kom naar beneden en ontdek alles wat Sint-Petersburg te bieden heeft!

Als je in St. Petersburg gaat eten, kost het je een aardige duit. Reken op minstens 30 dollar per maaltijd, en dan hebben we het nog niet eens over drankjes of het dessert. Als je wat geld wilt besparen, probeer dan te eten bij een van de vele straatverkopers. U zult in staat zijn om een aantal geweldige eten te vinden voor veel goedkoper dan sit-down restaurants.

Dus als je van lekker eten houdt, kom dan naar Sint Petersburg en geniet van al het lekkers dat we te bieden hebben. U zult er geen spijt van krijgen! En vergeet niet om een beetje van onze stad mee naar huis te nemen door een aantal van onze recepten uit te proberen.

TIP: Leer voordat je op culinaire ontdekkingstocht gaat bijvoorbeeld eens hoe je de namen van het eten en drinken in het Russisch zegt!  

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.