Activiteiten in Suva

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Suva bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Suva biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Als je op zoek bent naar een leuke en spannende stad om te verkennen, kijk dan niet verder dan Suva! Deze bruisende metropool is de thuisbasis van tal van activiteiten die je zullen vermaken voor dagen op eind. Van zonnebaden op het strand tot het bekijken van de vele musea en tuinen van de stad, er is voor elk wat wils in Suva. Hier zijn vijf van onze favoriete activiteiten in deze geweldige stad:

  1. Wandelen in het regenwoud - er zijn tal van paden om uit te kiezen, en het weelderige groen en koele klimaat is een verfrissende afwisseling van de stad
  2. Zwemmen in het Ratu Sukuna Park - het heldere water en de witte zandstranden zorgen voor een perfect dagje uit
  3. Winkelen op de markten - je vindt er alles van vers fruit en groenten tot traditioneel handwerk
  4. Historische bezienswaardigheden bezoeken - Suva is de thuisbasis van een aantal fascinerende culturele bezienswaardigheden, zoals Thurston Gardens en Albert Park
  5. Uit eten gaan in plaatselijke restaurants - er is geen tekort aan heerlijke keukens, van Indiase curry's tot Chinese roerbakgerechten.
    1. Dus, als je op zoek bent naar leuke dingen om te doen in Suva, hopen we dat deze lijst je een paar ideeën heeft gegeven. Wij vonden het erg leuk om al deze plekken en activiteiten te bekijken en we hopen dat jij dat ook zult doen! Als je nog andere aanbevelingen voor dingen om te doen in Suva heeft, laat het ons dan weten in de opmerkingen hieronder.

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Suva! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Suva stuur ons je tip door.