Kaart Suva

De kaart van Suva is tamelijk rechtlijnig. De stad is verdeeld in twee hoofddelen - de "downtown" en de buitenwijken. Het centrum van Suva is waar de meeste actie plaatsvindt. Je vindt er de grootste bedrijven en winkels, en ook veel van de toeristische attracties van de stad. De voorsteden bestaan intussen vooral uit woonwijken.

Als je op zoek bent naar specifieke bezienswaardigheden, vind je in het centrum van Suva het Parlementshuis, het Fiji Museum, het Ratu Sukuna Park, en het Albert Park, om er maar een paar te noemen. Er zijn ook tal van restaurants, cafés, bars en clubs in het centrum van Suva - je vindt er beslist iets van je gading! Als

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Suva je het beste verblijft! Ga je vooral naar Suva om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Suva is bijvoorbeeld .

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Suva. 

Met behulp van een plattegrond van Suva kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.