Activiteiten in Szczecin

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Szczecin bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Szczecin biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Vaak over het hoofd gezien door toeristen ten gunste van andere, bekendere Poolse steden, is Szczecin een verborgen juweel dat erop wacht verkend te worden. Met een bloeiende culturele scene, prachtige architectuur, en veel groene ruimten is er voor elk wat wils in deze charmante stad aan de Baltische Zee. Hier zijn vijf activiteiten die je reis naar Szczecin onvergetelijk zullen maken:

  1. Feest stevig door in Ulica Św. Piotra en andere uitgaansgelegenheden in het centrum van de stad.
  2. Geniet van een zonnig dagje uit in Park Kasprowicza of de Japanse Tuin.
  3. Maak een boottochtje op de rivier de Odra of maak een wandeling langs de oevers.
  4. Proef lokale gerechten en drankjes in een van de vele restaurants en pubs in Szczecin.
  5. Woon een voorstelling bij van de Filharmonia imienia Mieczysława Karłowicza of neem deel aan een van hun muziekworkshops
    1. Szczecin is een stad met tal van activiteiten om je te vermaken, of je nu op zoek bent naar iets leuks en spannends of gewoon wilt ontspannen en het rustig aan wilt doen. We hopen dat onze lijst met de 5 leukste activiteiten in Szczecin je helpt om je reis te plannen en te genieten van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft. Hebben we iets gemist? Laat het ons weten in de opmerkingen hieronder.

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Szczecin! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Szczecin stuur ons je tip door.