Klimaat in Szczecin

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Polen is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Szczecin voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Szczecin gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Szczecin. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Szczecin? Het weer in Szczecin is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Szczecin weer.

Szczecin heeft een gematigd zeeklimaat. De gemiddelde temperatuur in de winter is ongeveer 1 graad Celsius, en in de zomer is het ongeveer 18 graden Celsius. De neerslaghoeveelheden zijn gematigd, met ongeveer 500-600 mm neerslag per jaar.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.