Activiteiten in Willemstad

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Willemstad bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Willemstad biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Als je op zoek bent naar een vakantie vol plezier, dan is Willemstad de perfecte bestemming. Met zijn indrukwekkende architectonische bezienswaardigheden en levendige nachtleven is er altijd wel iets te doen. Hier zijn vijf van de beste activiteiten in Willemstad.

  De Nederlandse en Engelse koloniale architectuur, de kleurrijke huizen in Willemstad en het unieke eilandgevoel maken Curaçao tot een unieke bestemming. Hier zijn de vijf leukste activiteiten om te doen terwijl je de cultuur en sfeer van dit prachtige eiland opsnuift.

  1. Zwem met reuzenschildpadden bij Klein Curaçao
  2. Maak een boottocht bij zonsondergang
  3. Dwaal door de straten van Willemstad
  4. Bezoek de Grotten van Hato
  5. Neem een duik in de Blauwe Baai
   1. Willemstad is een geweldige plek om te gaan kamperen en wandelen. Er zijn genoeg activiteiten om je bezig te houden, en het landschap is prachtig. We hopen dat je de kans krijgt om deze prachtige stad te bezoeken en te genieten van alles wat het te bieden heeft.

    We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Willemstad! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Willemstad stuur ons je tip door.